Woomal 2-merkit myynnissä alennushintaan hankkeen loppuun saakka

Onko sinulla jo Woomal 2-merkki? Oma kannattaa hankkia ennen hankkeen loppua, nyt hintaan 3 euroa kappale! Merkin voi ostaa myös tukitarkoituksessa.

Woomal 2 –merkki kertoo panoksestasi ympäristökysymysten ratkaisemiseksi yhteistyössä senegalilaisten partiolaisten kanssa. Merkin värit on valittu Senegalilaisen kumppanijärjestö EEDSin värien mukaan (vaaleansininen partiopaita ja violetti huivi) ja siinä näkyy Senegalissa yleisesti kasvava baobab-puu. Ostaessasi merkin olet mielellään suorittanut yhden Woomal 2-aktiviteeteista.

Merkit ovat tarjouksessa vuoden loppuun asti vain 3 euroa. Ostettaessa 10 merkkiä kerralla saa yhden kaupan päälle.

Merkkejä voi ostaa hankkeen nettisivuilta löytyvän lomakkeen kautta (woomal.partio.fi/osallistu/woomal-merkit). Jos merkkien toimitukseen liittyen on kysyttävää, ota yhteyttä Suomen Partiolaisten toimistonhoitaja Pauli Paanaseen (pauli.paananen@partio.fi tai 09 8865 1105).