Begee! -valokuvanäyttely

Begee! -valokuvanäyttelyn avulla pääset tutustumaan senegalilaiseen elämänmenoon ja pohtimaaan ympäristöä, kulttuureja ja partiota. Näyttelyyn kuuluu 18 kuvaa, ja ne voi lainata omasta partiopiiristä. Näyttelyn voi pystyttää kokonaan tai osittain, se on tehty kestävästä ja helposti siirreltävästä materiaalista. Valokuvat voi ripustaa käyttämällä esimerkiksi ilmastointiteippiä.

Valokuvanäyttelyn avulla saat helposti mielenkiintoista ohjelmaa tapahtumaan tai kokoukseen, sillä jokaiseen kuvaan liittyy monipuolisia tehtäviä. Tehtävät sopivat parhaiten samoaja- ja vaeltajaikäisille, mutta osa tehtävistä soveltuu kaikille ikäluokille.

Ennen valokuvanäyttelyn pystyttämistä voit tutustua kuviin ja tehtäviin täällä. Muistathan myös printata mukaan uudet päivitetyt tehtävät.