Varainhankinta

Varainhankinta on loppunut hankkeen päättymisen myötä vuonna 2014. Muut Suomen Partiolaisten kumppanuushankkeet tarvitsevat kuitenkin varainhankintaa, katso ajankohtaiset projektit täältä.

Woomal -hankkeessa tehdään varainhankintaa monella tasolla. Kirpputorin järjestäminen, Woomal- hihamerkkien välittäminen sekä kolehdin kerääminen ovat kaikki esimerkkejä asioista, jotka edistävät osaltaan kestävää kehitystä Senegalissa.

Hyvällä porukalla varainhankintatempauksen järjestäminen on hauskaa ja palkaksi siitä saa myös hyvän mielen. Kyseessä on siis partiotoimintaa parhaimmillaan! Vaikka yhden ryhmän panos voi nopeasti ajateltuna tuntua mitättömältä, on tärkeää muistaa että juuri näistä pienistä puroista isot virrat muodostuvat.

Kun liikutaan partiolaisina Woomal -hankkeen nimissä ulkona ihmisten parissa, on tärkeää pitää mukana muutama asia, iloinen mieli ja partiomainen käytös näistä ehkä tärkeimpinä. Terve maalaisjärki ja partiohuivi ovat näiden lisäksi välttämättömiä onnistuneen varainhankintatempauksen ainesosia.

Varainkeruuluvan alaiset tuotot (kolehti)
FI35 5721 4620 0610 76
Kirjoita viestikenttään ”Woomal/kolehti seurakunnan nimi ja partiopiirin nimi”

Muu varainhankinta (vastikkeellinen: merkit, myyjäiset)
FI87 8000 1100 0521 42
Kirjoita viestikenttään esim. ”Woomal/myyjäiset lippukunnan nimi ja partiopiirin nimi”

Muu varainhankinta (vastikkeeton: lahjoitus, eettiset lahjat, lipaskeräys)
Projektilla ei ole varainhankintalupaa vastikkeettomille lahjoituksille.

Lue varainhankinta- ja tilitysohjeet tarkasti ennen tempauksen järjestämistä.