Woomal-merkit

Onko sinulla jo Woomal 2-merkki? Oma kannattaa hankkia ennen hankkeen loppua, nyt hintaan 3 euroa kappale! Merkin voi ostaa myös tukitarkoituksessa.

Kanna Woomal 2 -merkkiä osoituksena panoksestasi ympäristökysymyksiin yhteistyössä senegalilaisten partiolaisten kanssa. Merkin saa ostaa, kun on suorittanut yhden Woomal 2-aktiviteeteista ja mielellään kertonut kokemuksestaan eteenpäin. Lataa siis hankkeen Facebook -sivuille kuva siitä, mitä olette tehneet. Mikäli ette halua ladata kuvaa, voitte myös kirjoittaa sivulle kommentin, tai lähettää kuvauksen aktiviteetista osoitteeseen woomal@partio.fi, jotta tarinanne voidaan lisätä projektin kotisivuille.

Voitte myös osallistua projektiin ottamalla yhteyttä senegalilaisiin partiolaisiin. Yhteydenottoja kaipaavat varsinkin samoaja- ja vaeltajaikäkaudet. Lähettämällä kirjekaveripyynnön osoitteeseen woomal@partio.fi yhdistämme teidät senegalilaisen lippukunnan kanssa.

Merkit ovat tarjouksessa vuoden loppuun asti vain 3 euroa, ja sen voi ostaa alla olevan tilauslomakkeen kautta. Ostettaessa kerralla 10 merkkiä, saa yhden kaupan päälle.

Jos on kysyttävää merkkien toimitukseen liittyen, ota yhteyttä Suomen Partiolaisten toimistonhoitaja Pauli Paanaseen (pauli.paananen@partio.fi tai 09 8865 1105).