Begee! -festarit

Kehy-viikon kunniaksi Afrikan rytmit rantautuvat Helsinkiin 16.9. Begee!-festareiden muodossa Nuorten toimintakeskus Happeen (Sörnäisten rantatie 31) klo 17 eteenpäin. Tapahtuma on osallistujille maksuton. Ilmoittaudu mukaan Facebook-tapahtumaan täällä.

Oletko koskaan maistanut ataya-teetä? Haluaisitko kokeilla kuinka djembe-rumpuja soitetaan tai kokea kuinka tanssitaan Saharan eteläpuolella? Onko sinulla tarpeetonta tavaraa, jonka mielelläsi vaihtaisit jonkun toisen muka-turhaan tavaraan? Osallistu eri työpajoihin oman mielenkiintosi mukaan ja tutustu senegalilaisiin Woomal-kasvoihin Edith Diattaan ja Awa Sadioon.

Saavu, pukeudu, elä, tanssi ja tunne Afrikan syleily keskellä Helsinkiä! Voit tulla hetkeksi kurkistamaan ja haistelemaan menoa, tai viettää koko illan afrikkalaisissa tunnelmissa. Tällä videolla näet esimakua Malickin ja Liinan pitämistä sabar-tanssityöpajoista. Saavu paikalle ajoissa, jotta ehdit työpajoihin mukaan. Mm. djembe-työpajoihin voidaan ottaa mukaan vain rajoitettu määrä osallistujia.

Työpajoissa käsitellään mielenkiintoisia teemoja, mihin sinä osallistuisit mieluiten?

  • Djembe- ja tanssityöpajat (à 25 min) klo 17-20
  • Biojätepussin taittelupaja
  • Korupaja senegalilaisittain
  • Interaktiivinen valokuvanäyttely
  • Tukanletityspiste
  • Kirje Senegaliin
  • Mielipidebarometri
  • Ympäristölupaukset

Lisäksi voit katsoa videoita Senegalista, maistella senegalilaista ruokaa, osallistua ataya-teeseremoniaan ja tehdä uusia löytyjä vaihtotorilla.

Anna tavaran kiertää, osallistu vaihtotorille!

Vaihtotorille voit tuoda tavarasi, joille ei ole enää käyttöä. Onko sinulla turhia vaatteita, kirjoja, musiikkia tai retkeilytarvikkeita? Sinun turha tavarasi voi olla toiselle tärkeä löytö. Näin tavara kiertää, löytää uuden tarkoituksen ja luonto säästyy jätteeltä.

Festari huipentuu Mama African konserttiin klo 20! 

mama africa

Kohderyhmä ja järjestäjät

Tapahtuma on suunnattu 15-18 -vuotiaille partiolaisille ja ei-vielä-partiolaisille nuorille. Ikäraja on vain suuntaa-antava. Tapahtuma on päihteetön.

Tapahtuman järjestää Woomal2-projektiryhmä ja se toteutetaan ulkoministeriön viestintä- ja kehityskasvatustuella.

Järjestäjiin saa yhteyden helpoiten sähköpostilla: woomal@partio.fi